Home Producten Diensten Partners

Partners van de Computer Specialist Amstelveen

Systeembeheer ICT Automatisering Amsterdam

Reseller en partnerships


Om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen is de Computer Specialist Amstelveen een aantal partnerships en resllerschappen aangegaan. Een aantal van de belangrijkste zijn ESET NOD32, de SIDN en Lenovo.

De Computer Specialist Amstelveen werkt ook nauw samen met een aantal andere ICT bedrijven waardoor zij gemakelijk kennis kan uitwisselen en delen. Maar er wordt ook samengewerkt met een bedrijfsfilm bedrijf, een reclame bureau en met een specialist in telefooncetrales en alarminstallaties. Hierdoor kunnen de lijnen kort worden gehouden en is er een sterk samenwerkingsverband om bijvoorbeeld de telefonie te integreren met de ICT infrastructuur.

NOD32 anti virus software


De Computer Specialist Amstelveen levert nu ook NOD32 anti virus software.

Top 5 laatste 24 uur


Hosting services


Computer Specialist Amstelveen heeft voor zijn hosting services contracten afgesloten met twee grotere partijen in Nederland. Met deze hosting partijen zijn we verzekerd van een uistekende kwaliteit voor onze hostingdiensten en voorzien van de laaste snufjes.

ADSL, SDSL, Glas en IP-VPN


Recentelijk is de Computer Specialist Amstelveen ook een resselerschap aangegeaan met RoutIT voor internet verbindingen.

CSA is deelneemer categorie I bij de SIDN


De SIDN is de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Zij beheren alle domeinnamen in de .nl zone. Hierdoor kan CSA snel en op de meest directe wijze domeinname in de .nl zone voor u vastleggen.

CSA kan ook vele andere domeinnaam extenties voor u verzorgen. Zoals .com .eu .org .info .nu en nog vele andere ...

Zelfs de allerlaaste TLD's zoals .mobi .travel of .aero zijn mogelijk.
CSA tel: 020 67 11 297    fax: 087 78 47774   info@computerspecialistamstelveen.nl